12 Eigenschappen Die Je Nooit Mag Tolereren!

Over het algemeen is tolerantie een goede eigenschap. De verschillen die we tegenkomen, verrijken ons leven en onze organisaties. Maar om een ​​succesvol leven en zinvol leiderschap te bereiken, moeten we weigeren de dingen te tolereren die ons uitputten, die energie kosten en uiteindelijk heel destructief zijn.

Begin met het verklaren van deze eigenschappen als  onwenselijk  voor  jezelf en voor de mensen om je heen – en kijk wat er als gevolg daarvan verandert.
1. Oneerlijkheid
Als je een eerlijk leven leidt, kun je vrede hebben met anderen en jezelf. Oneerlijkheid legt je leven en de mensen om je heen een valse realiteit op.

2. Verveling
Succesvolle mensen bedenken en onderzoeken over het algemeen steeds iets nieuws. Het leven is te kort voor inactiviteit en in je comfortzone blijven.

3. Middelmatigheid
Het is gemakkelijk en een constante verleiding om met minder genoegen te nemen. Waar sommige mensen in uit blinken, is hun bereidheid om moeilijke keuzes te maken, om zich te committen en stappen te zetten die een groot leven mogelijk maken.

4. Negativiteit
Elke negatieve gedachte weerhoudt je ervan je beste zelf te zijn. Als je jezelf hoort klagen, hardop of tegen jezelf, zoek dan een manier om dat om te buigen.

5. Toxiciteit
Op het werk of thuis word je letterlijk ziek van een giftige omgeving. Als het niet goed voelt, als het je moe maakt of je met angst vervult, maak  jezelf dan los.

6. Desorganisatie
Rommel en wanorde veroorzaken stress en hebben invloed op je emotionele en mentale welzijn. Weg met wat je niet nodig hebt en wat je niet meer voedt! Bewaar al het andere op een gepaste plek.

7. Ongezond leven?
Ongezond voedsel, ongezonde relatie, ongezonde gewoonten – kies voor wat je goed doet. Voor wat je echt voedt. Herinner jezelf eraan dat je beter verdient en geef jezelf dan ook het beste.

8. Verleden loslaten
We hebben allemaal spijt, maar je kunt niet naar je toekomst toe gaan als je blijft stilstaan ​​bij het verleden. Leer ervan, herstel eventuele fouten waar je kunt en laat het achter je. Vergeef jezelf en wees mild met jezelf en anderen.

9. Respectloosheid
Relaties vormen de kern van succes en respect is de kern van goede relaties. Respectloosheid – ongeacht de vorm en naar wie het ook gericht is – is één van de meest destructieve krachten die je kunt waarnemen.

10. Wantrouwen
Wantrouwen komt vaak door een reeks kleine compromissen hier en daar, dus wees waakzaam. Focus op het opbouwen van je eigen integriteit en omring jezelf met anderen die hetzelfde doen.

11. Woede
We voelen allemaal woede en in plaats van erin blijven hangen kun je die energie ombuigen in actie. Vasthouden aan woede is verlammend en je bereikt niets mee. Leer om die energie te richten op uitdagingen, niet op mensen. And then suck it up!!

12. Controle
Maak je geen zorgen over de dingen die je niet kunt controleren. Richt je energie waar je wel iets aan kunt doen en leer om de rest los te laten.

Besteed aandacht aan het verschil tussen de dingen die echt positief zijn in je leven en de dingen die je gewoon laat gebeuren.

Vergeet niet dat je de som bent van wat je tolereert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *